otsakekuva

otsakekuva

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Piristystä pihalle

[caption id="" align="aligncenter" width="471"] Kesä ja piha <3[/caption]

Niin parhautta, ensimmäinen oma pikkupihamme <3 Vieläkin jaksan olla niin innoissani tästä :D Ihana paistatella auringossa terassilla, pupuset juoksentelevat vapaana vieressä, kurret käyvät myös vieressä popsimassa pähkinöitä ja olipa tänään sisiliskopariskuntakin samaan aikaan aurinkoa ottamassa. Puutarhan hoito toimii kyllä niin rauhoittavana ja mukavana askareena, me likes!

Ostin taas parit uudet kukat takapihan piristykseksi. Jokainen uusi kukka kyllä muuttaa ilmettä viihtyisämmäksi! :) Trimmasin myös suihkulähteen edessä rehottaneet ja kukkansa lakastuttaneet vuorikaunokit (?) hieman lyhyeämmäksi. En tiedä olisiko ne pitänyt leikata vallan lyhkäiseksi, ilmeisesti ne saattaisivat kukkia vielä uudelleenkin samana kesänä mutta katsotaan miten nyt käy. TOSIAAN olen tämän oman pihan hoidon kanssa niin peukalo keskellä kämmentä, mutta innostun koko ajan enemmän ja enemmän, ehkä jotain opinkin :D

[caption id="" align="aligncenter" width="597"] Pöllökin pääsi kalliolle O_o[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="471"] Suihkulähde[/caption]

Naarasin myös suihkulähteen puhtaaksi ja päätin kokeilla joskos sinne muinoin asennettu pumppu vielä toimisi. Pari pienen pientä noroa ylhäältä valui, mutta siihen se jäi. Pitää vielä ajan kanssa putsailla ja ihmetellä joskos sen vielä saisi kunnolla toimimaan, tosin altaan suojamuovikin pitäisi vaihtaa tai ainakin paikkailla sieltä sun täältä. Ihana olisi saada tuo lähde toimimaan!

[caption id="" align="aligncenter" width="584"] Valkoiset, violetit ja siniset kukat taitavat olla lemppareitani..[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="470"] Komea kuunliljakin alkaa kukkia![/caption]

Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä kaikille <3<3 Meillä vietetäänkin huomenna lauantaina vihdosta viimein tupaantuliaisia ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti