otsakekuva

otsakekuva

torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukranssin tuunausta

Lidlistä tarttui mukaani tälläinen kiva joulukranssi:



Tuunasin kranssista enemmän itseni näköisen eli vähän blingblingiä kehiin :) Pyörittelin kranssin ympärille hopeista helminauhaa. Nauha oli sen verran pitkä, enkä sitä halunnut pätkäistä, että tein ylimääräisestä mitasta vielä lenkit kranssin alle koristamaan.

Vielä ilman valoja



Löysin helminauhaa Clas Ohlsonilta muutamalla eurolla



Tuikkasin vielä pari kuusenkoristekäpyäkin sekaan. Lopuksi päätin myös kokeilla led-valoa, joten sekin ainakin toistaiseksi jää kranssiin. Patterimötikän sai piilotettua onneksi kranssin sisään, siinä oli kolo kuin tehty sitä varten.



















Pistetään nyt monta kuvaa kun niitä tuli räpsittyä :D Ainoa ongelma oli, etten millään meinannut keksiä mihin kranssin sijoitan. Yläkertaan (olohuone ja keittiö) en ole malttanut vielä lyödä ensimmäistäkään naulaa tai ruuvia seiniin remontin jälkeen, joten sinne ei ainakaan. Alakerrassa ei vielä ole uusittu kuin makkarin seinät,  ja päädyinkin niin laiskaan ratkaisuun että löin kranssin siihen ainoaan valmiiseen naulaan eteisessä portaikon kohdalla xD Olkoon siinä väliaikaisesti (lue: lopullisesti). Aika kiva siitä tuli, vaikka itse sanonkin. Tuo helminauha on niin mun juttuni tänä jouluna, niitä haluaisin myös joulukuuseen!






4 kommenttia:

  1. Kiitos! Tuollainen helminauha näyttää niin ihanalta joka paikassa, hyasinttiinkin sitä tuli jo kokeiltua ja hyvältä näytti :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kranssi! Juuri vasta löysin blogiisi, täytyypä jäädä seurailemaan. Ihanaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meiju! Kiva kun löysit tänne, ja sitä kautta minäkin sinun blogisi, sisustustyylisi sopii niin omaan silmäänkin :)Ihanaa joulua!

      Poista