otsakekuva

otsakekuva

perjantai 27. marraskuuta 2015

Ensimmäiset joulukoristeet

Niin joulu saapui meillekin viime viikonloppuna! Miten se onkin aina yhtä kutkuttavan ihanaa kaivaa ne joulukoristeet esiin, vähän sama fiilis kuin lahjoja avatessa :D Tulipahan myös viime viikolla käytyä uudessa laajennetussa Myllyssä ja vaikka niin olin päättänyt etten käytä joulukoristeisiin tänä vuonna rahaa niin arvatkaa vaan tarttuiki niitä väkisin käsiin..

Ruokapöydän koristukset

Ikean havukranssin asettelin tänä vuonna pyöreälle tarjottimelle ja koristelin samaan tapaan kuin aiemminkin.

Tonttu-ukko tv-tasolla

Tässä onkin uusi koriste, metallinen kuusi :)

Myös hopeinen sarvi on uusi hankinta, se ei vielä löytänyt lopullista paikkaansa mutta saa lepäillä tässä väliaikaisesti.Tämä kaunis hopeinen kuitukaitaliina löytyi Sinooperista.
Keittiöönkin tuli jo joulutunnelmaa.

Pallot ja sipulit sulassa sovussa :)

Tämä minikokoinen tekojoulutähti oli niin suloinen ettei sitä voinut jättää kauppaan!

Kynttelikön juurelle voisi vielä kehitellä jotain koristusta peittämään tuo tylsähkö muovikalikka..
Eteiseen vaihtui vanhat tutut feikkijoulutähdet. Kiinnitin muutaman joulupallon vielä lisäkoristeeksi.
Nämäkin pallot ostin viime viikolla, hintalaatu-suhde oli kyllä kohdillaan näissä 2,50 euron palloissa!

Joulukoti

Ihanaa joulunodotusaikaa kaikille! <3

5 kommenttia:

 1. Innolla olenkin odottanut postauksiasi! Ihanan näköistä teillä!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Rakastan joulua yli kaiken, itsellä se tuntuu sellaisena ihanana lämmittävänä ja kutkuttavana tunteena ja jostain syystä jouluaikaan tunnen tavallaan "ylimääräistä" onnellisuutta :D No, jokainen jouluihminen varmasti ymmärtää tuon olon. Olisi vielä paljon diy-ideoita joulukoristeisiin, tuntuu vaan ettei millään löydä aikaa tuollaisiin puuhasteluihin, mutta katsotaan miten käy :) kiva olisi jakaa myös sellaisia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Jouluihmisenä ymmärrän todellakin mitä tarkoitat ;-) Jouluisia diypostauksia ei ole itsekkään tullut tehtyä, mutta minäpäs jään tarkkailemaan mielenkiinnolla jos teetkin diypostauksen joulukoristeista.. :)

   Poista
 3. Hei, oi kuinka ihana blogi ja kuinka kaunis koti teillä on, upea!:)
  Olen ihastellut korkeaa lasista köyhänhopeista maljakkoasi, missä taitaa olla nyt tuo valkoinen joulutähti (sama maljakko ollut keittiön pöydällä hortensioiden kanssa?) Osaatko kertoa onko maljakkoa vielä jossakin myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Tuota maljakkoa ei valitettavasti enää ole missään myytävänä, itse ostin noita alunperin häihini pöytäkoristeiksi 10 kpl paikallisesta sisustusliikkeestä lähemmäs kolme vuotta sitten. Suurimman osan niistä myin häiden jälkeen pois. Itselleni jätin kaksi kappaletta, joista toinen on harmikseni rikkoutunut :( Viimeistäni täytyy nyt vaalia!

   Poista