otsakekuva

otsakekuva

perjantai 13. marraskuuta 2015

Balmuir ja joulutunnelmaa Loviisan Aitassa

Pääsin mukaan Loviisan Aitassa järjestettyyn iltamaan, jossa esiteltiin heidän uusi shop in shopinsa Balmuir. Täytyy myöntää, että Balmuir oli itselleni uusi tuttavuus ja jopa hämmästyin heidän menestystarinaansa. Brändin syntytarina oli samaan aikaan sydäntä riipaiseva, mutta inspiroiva, ja tuntuu että tälle brändille on annettu pala sydämestä, luotu jotain johon on uskottu yli kaiken. Balmuirin omin sanoin, he haluavat antaa iloa ja mukavuutta, luoden uniikkeja tuotteita harvinaisista ja hienoimmista luonnonmateriaaleista.

Balmuirin tuotteita

Tuoksukynttilä ja pyyhkeitä

Koko putiikki oli saanut ihanan jouluasun ylleen. Kyllä riittää blingblingiä tänä jouluna! Itselle heräsi reissusta monia diy-ideoita jouluksi, näin kun tykkään näperrellä ja tehdä juttuja. Vaikka kaupan koristeet ovatkin niin ihania ja kauniita ja niitä himoitsen, en halua käyttää suuria summia joulukoristeisiin. Toki jos rahaa löytyisi takataskusta sen verran, ettei muutama sata euroa tunnu missään (tai edes kymmenet eurot xD), niin olisin samantien ostanut kassillisen tavaraa.

Paljon valkoista ja hopeaa, sopisi niin meille :)



Näistä voisi toteuttaa oman diy-version?











Iki-ihanat lumisadepallot


Pingviinit kattauksessa






Rivièra Maisonin puolella oli myös joulun tunnelmaa
Rakastuin tähän Sian koristepuuhun! IHANA


Kotiin tuoksuteltavaksi sain tämän Balmuirin tuoksukynttilän. Tuoksu on ihanan ylellinen ja pehmeä. Vielä en ole kynttilää edes polttanut, mutta aina kynttilää lähellä istuessani kulkeutuu siitä tasaisin välein ihanat tuoksut nenään.


Kiitokset Loviisan Aitalle, Balmuirille ja kaikille muille mukana olleille, oli ihanan tunnelmallinen ilta! :)

4 kommenttia:

  1. Voi että miten ihania tuotteita! <3 mistä tämän SIA puun voisi löytää netistä??:) on nimittäin TODELLA ihana!!

    VastaaPoista
  2. Koitin sitä löytää, mutta sitä ei vaan löydy mistään, ei edes Sia Homen omilta sivuilta. Ehkäpä se on jo mallistosta poistunut tuote? Mainittakoon tähän väliin myös että hinta oli jossain lähemmäs 300 euroa. Mutta voih, on se niin ihana... Tekisi niin mieli käydä ostamassa se pois :D

    VastaaPoista
  3. Ohoh onpas puulla hintaa :-) vaan on se ihanakin! Mitä merkkiä nuo valkeat pienet talot on? Tuikulle tarkoitettuja?:)

    VastaaPoista
  4. Enpä kyllä tullut kurkanneeksi noita talolyhtyjä sen tarkemmin, tuikuille ne kuitenkin näytti olevan. Melkeinpä kaikki muut koristeet tuossa pöydässä oli Lene Bjerren tuotteita, mutta onhan se voinut jonkun muunkin olla :o jos tulee lähiaikoina käytyä uudestaan niin täytyy tarkistaa xD

    VastaaPoista