otsakekuva

otsakekuva

perjantai 25. joulukuuta 2015

Hopeaa kuuseen

Viime postauksessa en tullut edes asiaa maininneeksi, mutta meidän kuusi sai tänä vuonna hopeaisen vivahteen. Tottakai kuusen spraymaalaamista piti mennä kokeilemaan kun kerran kuulin että joku on niin tehnyt. Kaivoin romuhuoneesta vanhan hopeaspraymaalin jämät ja eikun suihkuttelemaan!

Kuusi au naturel

Kuusi hopeamaalilla
Näissä kuvissa ero on aikamoinen, ja lopputulos yllättävän huurteinen. Päivänvalossa hopea sävy erottuu enemmän, mutta viime postauksessakin kuvat oli illalla hämärässä valossa otettu.


Melko varovaisesti maalia suihkuttelin, kun lopputulosta ei voinut kun arvailla. Jätin melko paljon vihreää näkyviin, halusin kuitenkin säilyttää sitä aidon kuusen tunnelmaa. Nyt jälkeenpäin olisi ehkä voinut reilummallakin otteella tuota hopeaa suihkutella, ehkä ensi kerralla! Hopea tuo kivan harmaan vivahteen vihreään väriin.

Paikoitellen spreijasin oksia peittävän hopeaksi 


Äkkivilaukselta kuvista ei hopeaa huomaa, mutta kun katsoo tarkemmin, niin sen erottaa :)

1 kommentti:

  1. Ihana! Viime postauksessasi ei tosiaan kuvista osannut arvata että kuusta on spraymaalattu. Todella hieno!:) meilläkin tänä vuonna hankittiin hopeahko tekokuusi keinolumella, blogissani esittelin sitä :-) hyviä joulunpyhiä sinulle!

    VastaaPoista