otsakekuva

otsakekuva

lauantai 8. helmikuuta 2014

Meidän vuokrakoti: olohuone

[caption id="" align="alignnone" width="367"] Olohuone[/caption]

Olohuone on meille tärkein tila kotona, meidän kodin sydän. Ja olohuoneessa nimenomaan SOHVA <3. Uusi sohva on haaveissa, joskos uuteen asuntoon sitten hankittaisiin. Sohvapöydältä löytyy taas Living and Roomin tuote, kirjalaatikko, tosin ne jäivät nyt uuden kuvaston myötä pois valikoimista. Meillä pyörii kolme kaukosäädintä ja pleikkarin ohjain sohvalla ja pöydillä, mutta ne kaikki mahtuu kätevästi lootaan piiloon :)



Sohvan vieressä oleva pöytävalaisin:







Meillä tosiaan majailee myös nuo kanit, eikä häkille ole tilaa missään muualla kuin olkkarissa... Karvaa on siis joka paikassa, ja myös heinää kulkeutuu ympäri lattioita. Peuhupahvilaatikko majailee lattialla ja sitä kun innoissaan revitään niin on myös pahvirepaleita ympäri huonetta :D Erillisellä pahvilla on vielä suojattu yhdestä nurkasta johdot, jotka myös kuuluu kanien herkkulistalle. Verhojen lisäksi. Ja maton. Joskus sohvankin. Ja monen muun.. Ihanat ihanat puput :)

Ruokapöytä on nykyään olohuoneessa, aiemmin se oli keittiössä:

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Ruokapöytä ja tv-taso[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="321"] Tv-tason somisteet[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="321"] Kartellin Bourgie ja Living and Roomin Casablanca-tarjotin[/caption]

Tv-tason koristeet myös vaihtelee, ainoastaan Bourgie on ja pysyy paikoillansa :) Bourgie-valaisin oli Blockin jälkeen toinen himoitsemani design-tuote. Ja nuo kaksi valaisinta ovatkin ainoat kuuluisat design-tuotteet mitä meidän kodista löytyy. En tiedä mikä siinä on, mutta olen huomannut että monen muunkin sisustajan kotoa löytyy ainakin toinen näistä valaisimista, ellei molemmat. Muuten meidän koti on sisustettu enimmäkseen varmaan Ikean tuotteilla!

Tässä vielä lähempi kuva kattokruunusta ja kurkistus seuraavan postauksen huoneeseen, makkariin!

[caption id="" align="alignnone" width="367"] Kattokruunu[/caption]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti