otsakekuva

otsakekuva

torstai 13. helmikuuta 2014

Meidän vuokrakoti: keittiö

[caption id="" align="alignnone" width="484"] Keittiö[/caption]

Tästä tulee lyhyt postaus, koska meidän keittiössä ei ole paljon nähtävää.. :D Sen verran voisin mainita, että työtasot ovat oikeasti tummanruskeat. Halusin keittiöön valkoisemman tunnelman, joten vedin dc-fixiä pintaan. Jos dc-fix ei ole vielä tuttu tavara niin on jo aika tutustua tähän IHMETUOTTEESEEN! Vuokrakodin pelastus! Dc-fix on siis kontaktimuovin tapaista kalvoa, jota saa lukemattomissa eri kuoseissa (Bauhausissa ainakin todella iso valikoima). Kalvon saa helposti irroitettua tuosta työtasostakin kun lähdemme pois. Aiemmissa kämpissä olen myös tuunannut kylpyhuoneen laattoja dc-fixillä, kun väri ei ole miellyttänyt. Itse asiassa, dc-fix ansaitsee ihan oman postauksensa, siitä siis lisää myöhemmin..

Aikaisemmin meillä oli vielä ruokapöytä keittiössä, vaan ei ole enää. Huoneen pohja on L-mallinen, sisään tultaessa vasemmalla on tiskiallaskaapit ja hella ja oikealla jääkaappi ja työskentelytilaa (yläpuolen kuvassa). Huoneen perällä on pieni ruokailutilasyvennys vasemmalla puolella, joka oli tämän näköinen kun siellä vielä oli ruokapöytä:

[caption id="" align="alignnone" width="484"] Ruokailutila[/caption]

Nythän tuo samainen pöytä on olohuoneessa, jatkopalat vaan vedetty esille. Keittiön nurkan olen valloittanut työpisteekseni, siellä on siis ompelukoneet, työpöytä ja mahdoton määrä roinaa! Laitoin mieluummin tuon vanhemman kuvan kuin kuvan siitä kaaoksesta :D Aah, ihanaa kohta mulla on ihan oikeasti oma työhuone kun päästään muuttamaan.

MUOKKAUS! Meinasin unohtaa, noissa kuvissa ei näy ruokapöydän yllä olevaa kattovalaisinta, pitäähän siitäkin jonkinlainen kuva olla:

[caption id="" align="alignnone" width="281"] Ruokailutilan valaisin[/caption]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti