otsakekuva

otsakekuva

perjantai 7. helmikuuta 2014

Meidän vuokrakoti: eteinen

[caption id="attachment_374" align="aligncenter" width="368"]Welcome to our home Welcome to our home[/caption]

Aloitetaan esittely eteisestä, tilasta johon vieraat muutoinkin ensinnä saapuvat. Näiden postauksien myötä oma sisustustyylini tulee kyllä selkeästi selville. Pidän kiiltävistä materiaaleista, sekä musta-valko-harmaasta sävymaailmasta. Tosin voi olla että uuteen kotiin värimaailma hieman pehmenee, mieltymyksetkin muuttuvat ajan saatossa :) 

Joka tapauksessa, tässä meidän eteinen! Eteinen on melko kapea ja käytävämäinen, eikä sinne paljonkaan siis kalustetta mahdu. Living and Roomilla oli ihan täydelliset kalusteet eteiseen, pienet ja kauniit, ne oli pakko saada! Kiiltävää kiiltävää ;)

[caption id="" align="alignnone" width="367"] Eteispöytä ja jakkara (Living and Room)[/caption]

Pahoittelut tähän väliin kuvien laadusta, kamera vetelee viimeisiään ja päivänvalokin niukilla näin talviaikaan :D

Pöydän alla lattialla on Block-valaisin. Block, ihana Block.. Block on ensimmäinen design-tuote mitä olen tosissani himoinnut, kaiken pahan alku :D 

[caption id="" align="alignnone" width="458"] Block-valaisin[/caption]

Eteispöydän yläpuolella roikkuu meidän hääkuva. Olisi ihana saada kuivatettu hääkimppuni johonkin taulun lähettyville. Tällä hetkellä se roikkuu eteisen ja olohuoneen välisessä ovenpielessä:

[caption id="" align="alignnone" width="367"] Eteisestä näkymä olohuoneeseen[/caption]

 

[caption id="" align="alignnone" width="367"] Hääkimppu <3[/caption]

Tässäpä meidän eteisemme siis oli.. Kuvissa nyt ei näy toista seinää, mutta heti ovesta sisään tultaessa on oikella puolella naulakkosyvennys, jonka vieressä seinään upotetut kaapit ja niiden jälkeen kylpyhuoneen ovi. Toisella seinälle on romuhuoneen (varastohuoneen) ovi, eteispöytä ja keittiön ovi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti