otsakekuva

otsakekuva

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ruokapöytähaaveita osa 2

Haaveilut jatkukoon! Sen pidemmittä puheitta, mitäs sanotte tästä poppelipuisesta ruokapöydästä:

[caption id="" align="alignnone" width="300"] Ruokapöytä poppelipuuta[/caption][caption id="" align="alignnone" width="181"] Jalkaosa[/caption]

Vau. Se on oma reaktioni. Ja ihana kuultoharmaa sävy! Tykkään tykkään tykkään. Ei hajuakaan mitä tämä pöytä maksaa ja kenen valmistama, mutta melkein pitää laittaa kyselyä.. Pöydän bongasin sisustusliike Cobellon sivuilta: www.cobello.fi. Harmi että liike on noin kaukana Turusta..

Tässä hieman krumeluurimpi vaihtoehto:

[caption id="" align="alignnone" width="440"] Hopea ruokapöytä[/caption]

Tämä pöytä on Jimmie Martinin valikoimista. Se on hopea ja kiiltää, bling bling! ;) Pakkohan siitä on tykätä.. Tämän tyylisen pöydän olen nähnyt paikallisessa sisustusliikkeessäkin myynnissä, ja oli kyllä näyttävä.. Kannattaa muuten kurkata Jimmie Martinin muitakin tuotteita. Valikoimassa on upeita, käsinmaalattuja kalusteita, erikoisemmillakin kuvituksilla: www.jimmiemartin.com.

Olen ihan hirveästi tykästynyt myös puun ja metallin yhdistelmään. Pehmeän rouhea puupinta ja sileä, kiiltävä metalli toimivat jotenkin hirmu hyvin:

[caption id="" align="alignnone" width="489"] Ruokapöytä, DK Home[/caption]

Tämä pöytä on DK Homen valikoimasta. Tällä yrityksellä on muuten ihan järisyttävän upeita tuotteita ylipäänsä; vaaseja, sohvia, tuoleja ym. Tosin hinnat ovat myös aika pilvissä.. Veikkaisin ettei tätäkään pöytää omaksi saa ihan muutamalla tonnilla. Tässä pöytä vielä tummalla kannella:

[caption id="" align="alignnone" width="486"] Tumma kansilevy[/caption][caption id="" align="alignnone" width="421"] Pinta on vivahteikas[/caption]

En tiedä onko valmistajalla montaakaan jälleenmyyjää Suomessa, yksi niistä ainakin on InTernoSi Design Oy, www.sisustuskauppasi.fi. Kuvat www.dkhome.com.

Tämä Calligariksen pöytä on hieman samantyylinen, silti erilainen:

[caption id="" align="alignnone" width="494"] Calligariksen Axel-ruokapöytä[/caption][caption id="" align="alignnone" width="391"] Jalkaosa on ihana..[/caption]

Tämäkin pöytä näyttäisi olevan muutaman tonnin luokkaa netin hintoja katsellessa, mutta olen vastaavan nähnyt noin 700 € maksavana Marickenin (www.maricken.fi) messuosastolla. En tullut tuolloin kysyneeksi kenen valmistajan pöytä oli. Marickenin valikoimiin kyllä kuuluu myös Calligaris, että mene ja tiedä sitten :O  Kuvat www.calligaris.biz.

Kaikkien näiden pöytien jälkeen tämä vaikuttaa hieman tylsältä vaihtoehdolta, mutta toimii silti:

[caption id="" align="alignnone" width="491"] Korkeakiiltovalkoinen ruokapöytä[/caption]

Kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno pöytä :) Ja mikä parasta, hinta näyttäisi olevan vain 289 € (ovh 396 €). Tämä kyseinen pöytä on Laulumaan Eelis-pöytä, www.laulumaa.fi.

Aion vakavasti harkita myös ruokapöydän tekemistä itse. Jos jostain sattuisi löytymään vanhoja lankkuja, niistä saisi itse upean pöydän! Lankkukanteen olisi ihana yhdistää kromiset jalat.. Toisaalta erityisesti näistä kaikista on jäänyt mieleeni tuo poppelipöytä. Siinä on vaan jotain.. Ja sellaista ei itse noin vaan tehdäkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti