otsakekuva

otsakekuva

tiistai 11. helmikuuta 2014

Meidän vuokrakoti: makuuhuone

[caption id="" align="alignnone" width="402"] Makuuhuone[/caption]

Makuuhuoneeseen vie olohuoneesta pariovet, joihin olen kovin tykästynyt. Kunpa kaikki oviaukot voisi olla yhtä suuria! Mutta no, ei näin pienissä asunnoissa ainakaan.. 

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Sivupöydällä Living and Roomin Paradise-lintuhäkki/tuikkuteline[/caption]

Sängyssä on nyt itse ompelemani helmalakana ja päiväpeite. Myös yhden tyynyn olen itse tehnyt, suuren mustan jossa keskellä on koristekiviä. Haaveissa on myös sängynpääty, ja tietty itsetehty sellainen. Useamman vuotta sitä on jo suunniteltu, saa nähdä joskos uuteen asuntoon sen saisi aikaiseksi!

[caption id="" align="alignnone" width="344"] Koristetyynyjä sängyllä[/caption]

 

Joskus muinoin kuin tein päiväpeiton, päällystin myös uudelleen Hongkongista ostetun pikkuisen rahin, jossa on sisällä säilytystilaa. Rahissa oli alunperin runko-osassa punosverhoilu, en tarkkaan tiedä mitä materiaalia, mutta pupuille se maistui ja ne olivat syöneet siitä suurimman osan :D Kansiosa oli litteä. Lisäsin kanteen pehmustetta ja tein siihen syväheftaukset, ja verhoilin koko rahin samasta kankaasta kuin tein päiväpeitteenkin. Kuva on taas aika järkyttävän huono mutta näillä mennään. Tuolla ylemmässä kuvassa rahi myös näkyy vähän kauempaa.

[caption id="" align="alignnone" width="344"] Uudelleenverhoiltu rahi[/caption]

Aiemmin säilytin rahissa kanintarvikkeita mutta muodonmuutoksen myötä se pääsi makkariin paremmalle paikalle. Suuri koristetupsu on Lennolin valikoimasta.

Tässä vielä loppuun kuvat olohuoneen puolelta makuuhuoneeseen ja toisinpäin. Aivan, tuosta alla olevasta kuvasta tuli mieleeni myös makkarin valaisintilanne.. Jotain prameampaa ja näyttävämpää olisi tarkoitus hankkia. Itse asiassa haluaisin siirtää olohuoneen kattokruunun makkariin, ja keksiä olohuoneeseen jotain muuta.

[caption id="" align="alignnone" width="402"] Näkymä[/caption][caption id="" align="alignnone" width="402"] Näkymä[/caption]

Mieleni on jo vuosia tehnyt hankkia Ikean Maskros-valaisin, mutten sitä kuitenkaan ole tehnyt koska tuntuu että valaisin löytyy joka toisesta kodista. Mutta ei siitä pois pääse, se vaan oon harvinaisen tunnelmallinen ja kaunis valaisin. Ehkäpä...

[caption id="attachment_383" align="aligncenter" width="470"]kuva: sisustusblogi.fi kuva: sisustusblogi.fi[/caption]

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti