otsakekuva

otsakekuva

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kodin kevätkuulumisia

IHANAA, nyt on kevät! <3 Aurinko paistaa ja oli ihana ottaa valokuvia, kun pitkästä aikaa kämppään tulvii kunnolla luonnonvaloa. Jotain uusia juttuja on sisustukseen taas ilmestynyt, pikkuhiljaa hyvä tulee.. Valmista ei kyllä koskaan? Kohta ollaan jo vuosi asuttu omassa asunnossa ja vieläkin on paljon mm. jalkalistoja ym. koristelistoja kiinnittelemättä ja monenmoista muuta pikkuhommaa tekemättä. Myös niitä isompia projekteja, joita luettelin kauan sitten täällä. Hip ja hei, tässä kuvatulvaa:

Ensin yläkertaa. Olkkarin ja keittiön ovensuulle on uutena tullut tekoartisokat.

Ruokapöytä olohuoneessa


Olin jo pitkään ihastellut näitä tekoartisokkia kaupassa, kun bongasin ne alessa puoleen hintaan ja vihdoin maltoin ostaa!


Ruokapöytä


Ruokapöytä
Ruokapöytä


Alumiinitarjotin ruokapöydällä


Näkymää keittiöön päin

Kuivakukat (tekokukkien ohessa) ovat pelastukseni, koska olen todella huono pitämään kasveja hengissä..


Olohuoneen toisella puolella löhönurkkaus edelleen kovasti kaipailee UUTTA SOHVAPÖYTÄÄ! Mutta kun ei mieleistä vaan osu kohdalle.. Tosin olen harkinnut tekeväni sohvapöydän itse, mielikuva pöydästä on kirkkaana mielessä! :)

Valopallot ovat myös suht uusi lisäys


Sohva = paras paikka


Valopallot


Tv-tason rottinkikorit ovat hiljattain hankittuja


Taas vähän säilytystilaa pikkutilpehöörille...


Olen ihan hullaantunut vaahtomuovikasveihin nykyään... <3


Yläkerrasta alakertaan, eteistä ja päämakkaria siis:

Eteispöytä


Ihanaa, kun auringonvalo tulvii alakertaankin! Pilvisellä säällä alakerta on niin hämärä, talo kun on rinteessä ja ikkunoita alekerrassa vain toisella puolella.


Oranssit kuivahortensiat


Niinkuin aiemmin ounastelin, kevään tultua vaihdan taas tummat tekstiilit makkarista valkoisiin ja juurikin näin tein :)

Valkoinen on taas vaihteeksi ihanan raikas


Simpukkavalaisin


Itsetehty sängynpääty löytyy muuten täältä


Koristetupsu


Silkkineilikat toisella yöpöydällä


Makuuhuoneen nurkkaus


Ostin tämän koristeoksan joskus joulukoristeena, mutta se on hieno mihin aikaan vuodesta vaan


Tässä muuten lähempää kuvaa makkarin toisesta tapettiseinästä, jolla on harmaa hieman betonimainen tapetti


Rottinkiarkku on uusi. Halajaisin vielä toista samanmoista kaveriksi! Näihin saa kivasti tungettua ylimääräiset peitteet ja tyynyt.


Vähän lähempää myös valkoinen kuviotapetti.


Ja taas vaahtomuovikukkia! Roosa ei ehkä ole ihan minun värini, mutta kun otin nämä kukat kaupassa käteeni niin näin heti sieluni silmin tulevan lasten prinsessahuoneen eli pakkohan ne oli jo ostaa tulevaa silmällä pitäen :D


Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! :)

16 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! kaunis koti :) Ihana tuo living and roomin pöytä ja tuoli!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Juu nuo Living and roomin kalusteet on kyllä ihanat, oikein harakan unelmat ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä ja koko koti niin upeasti samaa linjaa. :)
    Pitäiskö osata lukea rivien välistä tota "tulevan lasten prinsessahuonetta" ? ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, hahah :D ei pidä lukeman rivien välistä, se on kirjaimellisesti tulevaa silmällä pitäen, ei ajankohtasta vielä! Ensimmäiset vaaleenpunaset hankinnathan tuli jemmattua jo vuos sitten, ne ihanat vaaleanpunahopeaiset mosaiikkilyhdyt <3 jos en ikinä saa tyttöö niin teen prinsessahuoneen ihan vaan omaks iloks!

    VastaaPoista
  5. Löysin kylppäripostauksesi etsiessäni vinkkejä kylppärin katon maalaukseen, moneen kertaan maalasit katon ja onko maali pysynyt hyvin? Maali ilmeisesti kosteaan tilaan sopivaa?

    VastaaPoista
  6. Moikka! Nyt en enää muista maalasinko katon kahteen vai kolmeen kertaan... Mutta voisin luulla että se vaati kolme kerrosta, sen verran tumma kuitenkin oli. Maali on pysynyt loistavasti, ei mitään ongelmia ja oli tietysti kostean tilan maalia.

    VastaaPoista
  7. Ihana ruokailutila! :-) muutenkin blogiasi on ilo seurata terveisin uusi lukija :)

    VastaaPoista
  8. Moi! Paljon samantapaisia sisustusjuttuja kuin meillä kotona, hyvä maku siis ;) Erityisen hienot vaahtomuovikukat - etenkin nuo makuuhuoneen roosat. Saako udella, mistä ne on ostettu? Netistä löytyy huonosti (tai en osaa hakea oikeilla hakusanoilla) :S

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia ihana kuulla! Blogi harmittavasti jäänyt viime aikoina taka-alalle mutta ehkä se tästä taas :)

    VastaaPoista
  10. Moikka! Netistä löytyy ainakin Aada sisustuksen sivuilta kivasti vaahtomuovikukkia :) kulkevat foam-kukat -nimikkeellä eli sillä saattaisi muualtakin löytyä. Itse löysin nuo roosat ihanuudet ihan Kodin1:stä! :) Ainakin hiljattain vielä näin niitä siellä myynnissä

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana tuo ruokapöytä! Saako sitä vielä jostain ja millä hinnalla suurin piirtein? :)

    VastaaPoista
  12. Heippa! Ollaan nikkaroitu pöytä itse. Tasona käytettiin vanhaa kirjoituspöydän tasoa ja tehtiin sille vain uudet jalat ja maalailtiin kaikki. Eli ikävä kyllä pöytää ei saa mistään ostettua mutta toisaalta vastaavan voi tehdä itse / teettää jolla kulla jos vaan sopiva taso löytyy :) Tuollaiset jalatkin on helppo tehdä jos löytyy vähän työkaluja tai puuseppäkin sellaiset tekaisee käden käänteessä!

    VastaaPoista
  13. Mistä olet tuon sivypöydän hankkinut? Ihana! Aloitettiin eteisenremontti ja olen etsiskellyt pyöreätä sivupöytää, juuri tuon tyyppistä mikä on ikäänkuin seinässä kiinni :-)

    VastaaPoista
  14. Pöytä on ostettu aikoinaan sisustuskutsufirmalta Living and Room. Enää niitä ei ole saatavilla ja muutenkin koko firman toiminta Suomessa loppuu kesän jälkeen, harmi sinänsä.. Living and Roomilla oli todella ihania ja erilaisia tuotteita niinkun tämä sivupöytä ja tuolikin! Itsekään en tuon tyylisiin monesti ole törmännyt, tämä oli ihanan moderni ja simppeli malli :) Tietysti suht helposti löytyy vastaavia aitoja antiikkikalusteita, jotka ovat hieman koristeellisempia..

    VastaaPoista
  15. Hei, utelisin, että mistä olet ostanut / tilannut nuo tekoartisokat? Mahtaakohan niitä saada vielä? Hienot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, anteeksi en ole yhtään huomannut kommenttiasi aiemmin, kun blogi jäänyt vähän tauolle! Mutta artisokat ostin joskus kauan sitten Sokokselta ja olivat silloin poistomyynnissä, enkä ole vastaaviin törmännyt enää missään.

      Poista