otsakekuva

otsakekuva

tiistai 18. helmikuuta 2014

Ruokapöytähaaveita osa 1

Meidän uuteen asuntoon ei nykyisellä pohjalla tule mahtumaan mitään suurensuurta ruokapöytää, nykyinen varmaan istuu passelisti ilman jatkopaloja (90x90cm). Silti haaveilen suuresta pöydästä, ja mikäli päädymme hajottamaan seiniä ja muuttamaan pohjaa, mahtuisi meille sinne suurempikin pöytä! Tässä muutamia haaveilun kohteita..

[caption id="" align="alignnone" width="466"] Rintalan Martta[/caption]

Tämän pöydän löysin joitain vuosia sitten, eikä se ole unohtunut mielestä. Rintalan Martta-pöydän kansiosa valmistetaan aina kierrätetystä puusta, joka petsataan ja vahataan, värivaihtoehdot ovat mustanruskea ja vaalea kitti. Jalkaosa on aina korkeakiiltoinen musta.

[caption id="" align="alignnone" width="473"] Martta mustanruskeana[/caption]

Kansiosan saa käännettyä ylösalaisin, jolloin tasaiseksi höylätystä kääntöpuolesta saa leipomisalustan! Koko pöydässä ei ole ensimmäistäkään ruuvia. Pöytää saa kahdessa koossa, joko kuudelle tai kymmenelle hengelle. Oih ja voih, ihana pöytä... Hinnasta minulla ei ole varmaa tietoa, mutta joskus jossain muistan nähneeni hinnat siitä 2000 € ylöspäin. Kuvat www.rintala.fi.

[caption id="" align="alignnone" width="449"] Rivièra Maisonin ruokapöytä[/caption]

Tämä Rivièra Maisonin pöytä oli ihan mahtavan näköinen livenä, törmäsin siihen hiljattain messuilla. Kansiosa on vaan niin upea, ja tykkäsin myös hieman erilaisesta jalkaosasta:

[caption id="" align="alignnone" width="359"] Pöydän kansi[/caption][caption id="" align="alignnone" width="359"] Jalkaosa[/caption]

Pöytää saa monessa eri koossa ja eri variaatioina, sohvapöytänä ja pyöreänä mallina. Ylempien kuvien 150x150 cm pöydän hinta on noin 2000 € ja alla olevan pyöreän noin 1700 €. Kuvat www.rivieramaison.com.

[caption id="" align="alignnone" width="479"] Pyöreä malli[/caption]

Ei nämä pöydät nyt ihan mene meidän budjettiin, mutta toisaalta unelmieni pöytää maltan odottaa kauemminkin, sitkeällä säästämisellä... Joskos seuraavassa postauksessa olisi vähän edullisempiakin ihastuksia, katsotaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti