otsakekuva

otsakekuva

perjantai 7. helmikuuta 2014

Meidän vuokrakoti

[caption id="" align="alignnone" width="448"] Oma koti[/caption]

Jihuu, ensi kuussa meillä on muutto omaan kotiin! Sitä ennen ajattelin vielä esitellä nykyisen kämppämme. Asumme siis tällä hetkellä vuokralla kerrostalokaksiossa, jossa kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone ja parveke.

Vuokralla asumisessa on sisustamisen puolesta aina omat haasteensa, varsinkin jos on selkeä visio omasta tyylistä. Monesti pintoihin ei saa tehdä itse muutoksia tai jos saakin, ne voi joutua maksamaan omasta pussista mikä taas ei houkuttele ainakaan itseäni. Sitä kun ei koskaan tiedä kuinka pian muuttaa taas uuteen asuntoon, joten raha ja vaiva menee melko hukkaan.. Meillä oli onni että aikoinaan löysin tämän asunnon. Ensinnäkin sijainti on todella kiva, Turun kauppatorille kävelee 10-15 minuutissa ja kuitenkin maisemat ovat toiseen suuntaan vehreän metsäiset ja toiseen suuntaan avautuu kaupunkimaisema (asumme kuudennessa kerroksessa). Toiseksi, asuntoa oli remontoitu ja se oli valmiiksi siistissä kunnossa. Ollaan viihdytty tässä kyllä älyttömän hyvin, hieman harmittaa jopa lähteä! Mutta aikansa kutakin :)

Teen erilliset postaukset eri tiloista, muuten tästä tulisi niin pitkä ettei kukaan jaksa lukea :D Niitä odotellessa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti