otsakekuva

otsakekuva

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Timantteja, timantteja

Bling blingiä olla pitää! Olen huomannut että ihmiset tykkäävät kovin näistä timanttinappityynyistä. Niitä taitaakin mennä paljon enemmän kuin muita tyynyjä! Olen tehnyt niitä taftista ja satiinista, useissa väreissä. Nämät löytyvät myynnistä myös yritykseni verkkokaupasta.

Timanttityynyt
Timanttityynyt

Juu, eihän ne tosiaan aitoja timantteja ole :D Mutta erittäin kauniita akryylinappeja. Yhdelle asiakkaalle tein taannoin hänen vanhasta tunikastansa pyöreän tyynyn, joka myös viimeisteltiin timanttinapilla. Sopi kuin nenä päähän! Jälkeenpäin kyseinen henkilö kertoikin, miten perheen pikkuprinsessa oli ihastunut tyynyyn ja heti autossa sitä alkanut halailemaan :)

Vanhasta tunikasta saatiin myös timanttityyny
Vanhasta tunikasta saatiin myös timanttityyny


Joskus muinoin tuli tehtyä astetta isompikin timanttinappiprojekti, nimittäin päiväpeite!

Timanttipäiväpeite
Timanttipäiväpeite

Myös kuvan jättikokoisen timanttityynyn ompelin tuolloin, itse asiassa se oli osa näyttötutkintoani kun valmistuin sisustusartesaaniksi :) Olisipa kiva tehdä taas jotain uutta erilaista noista napeista, pitääkin koittaa inspiroitua!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mistäs noita hienoja timantteja oikein sa? Oleb yrittänyt etsiä kaupoista ja verkosta, mutta millään ei löydy!!

    VastaaPoista
  2. Moikka! En itsekään oo noita timanttinappeja Suomesta löytänyt mistään, itse tilasin ne tukkumyynnistä ulkomailta toiminimelläni. Miksenköhän oo muuten niitä laittanut myyntiin verkkokauppaanikin :O Toisin sanoen, multa niitä saa :) Laita vaikka sähköpostia mulle linnea@suridesign.fi jos haluat ostaa, niin laitan sulle kuvat, mitat ja hinnat (tällä hetkellä mulla on kahden kokoisena niitä). Taidan kyllä pistää verkkokauppaankin ne myyntiin (http://www.suridesign.fi/index.php?p=1_8_sisustus-verkkokauppa), mutta siinä voi kestää jonkun aikaa..

    VastaaPoista