otsakekuva

otsakekuva

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Jouluaskareita

Onpas pitänyt yllättävän kiirusta tässä joulun alla, vaikka äitiyslomakin on jo alkanut. Lisäksi sain vielä flunssan, ja viimepäivät on menneet viltin alla sohvalla. Kyllä harmitus on suuri kun haluaisi vielä valmistella joulua, leipoa jouluviemisiä, kirjoitella blogia ja tehdä viimeisiä valmisteluja vauvaa varten. Tänä aamuna päätin tsempata ja tehdä edes nopean postauksen, kun niin lupailin itselleni että blogi taas herää henkiin. Onneksi puhelimen syövereistä löytyi edes jotain jouluisia kuvia valmiina.

Meillä pukinkonttiin päätyy joka joulu itsetehdyt herkkukassit:

Mallaslimput, nämä on hyviä! Yksi jätetään aina itselle :)

Suklaa-taatelikakkuset

Ihan parasta, itsetehty sinappiNämä kuvat olivat itseasiassa viimevuodelta, tämän vuoden leivontaprokkis on vielä edessä. Taatelikakkuja en tänä vuonna tee, mutta jotain muuta pikkuhyvää tilalle :)

Tykkään aina myös askarrella itse joulukortit. Tänä vuonna taisin tehdä budjettiennätyksen korteissa, sillä materiaalit (korttipohjat, kuviopaperi, kimalleliima ja kirjekuoret) maksoivat kaikkineen noin 5 euroa pariinkymmeneen korttiin.

Ja tuota kaunista joulupaperia, mistä kuvat leikkasin, jäi vielä monen monta metriä lahjojen paketointiin.

Viime vuonna kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä ruusutyynyn, jonka annoin äidilleni lahjaksi. Tänä vuonna ompelinkin jo isomman satsin äidin toiveesta, näitä hän antoi siis itse lahjaksi:

Ruusutyyny


Pitäisiköhän ommella vauvanhuoneeseenkin tuollainen tyyny, hmmm.. :)

Nyt koitan tervehtyä ja toivottavasti lähipäivinä palailen meidän kodin joulukuvin!

2 kommenttia:

  1. Sinusta paljastui melkoinen kozinhengetär :-) parantelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joo mä olen tällänen ainainen kodin puuhastelija... flunssa onneksi alkaa jo helpottaa :)

      Poista