otsakekuva

otsakekuva

tiistai 13. lokakuuta 2015

Pientä vaihtelua

Taas on koko kesä mennyt niin kylppärin remonttiin uppoutuneena, että muu kämppä on jäänyt vallan sivuosaan. Kylppäri alkaa olla valmis ja sitä alkaa taas katsella muuta kämppää tarkemmin silmin ja ideoita vilisee. Pienestä lähdetään liikkeelle, vihdoin sain kaikki eteisen kalusteet paikoillensa, sillä ne ovat kuukausia olleet poissa remontin tieltä. Eteispöydän kuivahortensiat muuttivat väliaikaisesti kylppäriin, joten kaivoin nämä ihanat silkkikukat vaihteeksi esille:
Makkarissa ei varmaan mitään muutoksia ole sen kummemmin tapahtunut, mainittakoon nyt nuo hauskat kuivatut artisokat, jotka ostin kesällä kirpputoritapahtumasta ja jotka pääsivät silkkineilikoiden seuraksi Diablo-maljakkooni.
Voi että, miten pienet muutokset ja uudet jutut piristääkään mieltä! <3

4 kommenttia:

 1. Hei,

  Tässä ja viime postauksessai ei kuvat näy? En tiedä onko vika minun kännykässä ja läppärissä mut ne ei tosiaan näy :) ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kiitos tuhannesti että mainitsit asiasta, paneudun ongelmaan kunnolla heti kun ehdin.. Luulenkin tietäväni mistä ongelma johtuu, katsotaan jos auttaa..

   Poista
 2. Kuvat näkyy !:-) ihanan näköistä teillä !

  VastaaPoista
 3. Mukava kun liittyi joukkoomme iloiseen! Åblogit järjestävät kivoja tapahtumia ja yritysvierailuja, ehkä tapaamme niissä tuonnempana. Teillä on todella kaunis koti, mukava jäädä seurailemaan sisustusjuttujasi.
  Tervetuloa vastavisiitille :)

  VastaaPoista