otsakekuva

otsakekuva

lauantai 3. tammikuuta 2015

Meidän joulu

Joulu tuli ja meni, haikeana ajattelen jo tiistaita ja "joulun lykkäämistä takaisin kaappiin" taas vuodeksi. Ihana joulufiilis on poissa, miksei sitä ainutlaatuista onnen tunnetta onnistu saamaan muulloin kuin jouluna?! En nyt väitä etten onnea kokisi, mutta on se ihan erilaista jouluna :P

Olen myös huomannut haikailevani lapsuuden jouluja, niitä PERHEJOULUJA kun touhuillaan kaikkea piparien leipomisesta kuusen koristeluun yhdessä. Nyt näitä tekee lähinnä yksin, ei auta kun odottaa että joskus tulevaisuudessa on niitä omia lapsia ja tehdään taas kaikki yhdessä :)

Joulun tunnelmaa <3

Tänä vuonna oli myös niin kiireinen joulunalusaika, ettei kunnolla ehtinyt pysähtyä nauttimaan kuin vasta joulupäivänä. Paljon jäi taas ideoita toteuttamatta, mutta ehkä sitten ensi vuonna...


Ruokapöydän joulu

Pientä harmistusta, mutta toisaalta vähintään kymmenen kertaa sitäkin enemmän iloa, toi meidän kisuneiti Luna joka onnistui rikkomaan joulupalloja ja tietysti tuhosi heti ostamani joulukukkaisen. Superkiitollisia ollaan siitä, että Luna on antanut kuusen olla lähes täysin rauhassa, vain muutamia koristeita alimmilta oksilta on pöllitty omiin leikkeihin. Ruokapöydälle tekemäni somistus ei saanut olla rauhassa, kisu kävi sitä maistelemassa ja heitteli pallot aina lattialle, jolloinka pari niistä rikkoutuikin. Lopulta siirsin tekokranssin lyhtyineen ja koristeineen tarjotinpöydälle, jolla se on saanut olla rauhassa.


Uusi sijoituspaikka tarjotinpöydälläSallin itselleni joka joulu ostaa muutaman uuden joulukoristeen, vanhoja laitan toki  myös kiertoon ettei pääse liikaa kertymään :) Kannattaa odottaa niitä aleja, kun koristeet saa joulun alla puoleen hintaan! Tänä vuonna tosiaan tein löytöjä Ikeasta, mm. alla olevan huopakynttelikön sekä aiemmissa kuvissa olleen muovisen havukranssin.

Valkoinen huopakynttelikkö Ikeasta :)Ostin kuuseen muutaman uuden, oikein super BLING BLING joulupallon :P


bling bling!

Kuusen vierustalla ikkunassa on nämä koristehiutaleet. Nämä olivatkin ihan hauskoja, olisi pitänyt hamstrata enemmänkin... Kokeilin niitä moneen paikkaan ennen ikkunaa, liimapinta toimi kivasti yhä uudelleen eikä jättänyt jälkiä. Myös laskosverhossa nämä näytti ihan kivalta!Alakerrassa oli vähän vaatimaton joulu, mutta vaihdoin sentään eteiseen silkkijoulutähdet.
Näihin laitoin viime jouluna vähän glitteriä lisäsäihkettä tuomaan :)

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kodissasi on todella kaunista. Upea tyyli ja rauhallisuus oikein huokuu. Saa tulla meillekin sisustamaan. Heh. :-)
    Saako kysyä mitä lattiaa tuo olohuoneessa oleva on? Näyttää ihan yhdeltä Byggmaxin ihanalta laminaatilta. Ihana värimaailma. Mistä nuo ruokapöydän tuolit ovat? Viimeinen kysymys, saanko muuttaa teille, ahh miten kaunista! Niin ja tietenkin ihanaa naistenpäivää! :-) -Ana

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitoksia ja ihanaa naistenpäivää hieman myöhässä! :) Olohuoneen lattia on Karitman mallistosta, Elegance Light Oak. Muistelisin että joku toinenkin joka lattiasta kyseli mainitsi että Byggmaxissa olisi hyvin vastaavan näköistä, en sitten tiedä kuinka lähellä todellisuudessa tätä meidän lattiaa on! Ruokapöydän tuolit ovat itse asiassa Ikeasta :) Tosin itse hankein ne käytettynä ja meinaan muokata vielä verhoilemalla uudelleen ja laittamalla upponapit selkänojiin jos vaan saa aikaiseksi. Olishan meillä tossa yks huone niin saadaan sut majotettua tänne ;) Ei vaan, siitä katsos projektiksi laittaa omaa kotia pikkuhiljaa, tai satsaa vaikka joskus ja palkkaa ihan sen ammattilaisen. Omasta kodista voi saada niin paljon enemmän irti. Itse ainakin nautin kun koti on "pehmoinen ja lämmin", sohvalle käpertyminen on unelmaa ja silmä lepää kauniissa yksityiskohdissa kun katselee ympärilleen.

    VastaaPoista