otsakekuva

otsakekuva

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Lankkupöytää metsästämässä

Kyselin äidiltäni mahtaisikohan mistään nurkista löytyä vanhaa lankkua ruokapöydän levyksi ja kuulemma pitäisi pari pöytää olla olemassa jossain hänen lapsuudenkotinsa ulkorakennuksien uumenissa. Viime viikonloppuna käytiin sitten penkomassa ja löytyihän sieltä! Pikkuinen tomukerros ehkä päällä.. Toinen oli tämännäköinen:

[caption id="" align="alignnone" width="655"] Sivulla on myös vetolaatikot[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Lähempää kuvaa kannesta[/caption]

Tällä pöydällä oli reilusti kokoakin, mutta mahtuisi juuri ja juuri meidän tulevaan asuntoon vaikka ensin pelkäsin ettei tuon kokoista pöytää saa mahtumaan ellei kaada yhtä väliseinää :) Nyt kun olen välillä sitä mieltä, ettei sitä seinää sittenkään kaadeta. En muista enää sentilleen tuon pöydän mittoja, mutta olivat pikkaisen alle 80x180 cm. Tästä saisi siis todella kivan valmiin kannen, kun vähän kunnostaisi, jalkaosa varmaan täytyy vaihtaa kun tuossa on nuo laatikotkin. Muutenkin olin ajatellut yhdistää jotain modernimpaa jalkaosaa, mutta mutta katsotaan.. Vielä ei ole sen enenpää suunniteltu tai tehty päätöksiä.

Toinenkin pienempi pöytä löytyi:

[caption id="" align="alignnone" width="460"] Pienempi pöytä[/caption][caption id="" align="alignnone" width="460"] Ja lähikuvaa kannesta[/caption]

Olisi varmaan ne mitat kannattanut heti laittaa ylös, olikohan tämä sitten reilu 70x130 cm. Eli ehdottomasti tuo isompi olisi ruokapöydäksi parempi. Saisikohan tästä pienemmästä sohvapöydän...

Taidan unohtaa ne tuhansia maksavat ruokapöydät, joista aiemmin haaveilin. Tälläinen pöytä kun tulee lähes ilmaiseksi, on varmasti uniikki ja tietty ekologinen! Lisäksi sen tunnearvo tulee olemaan mittaamattomasti suurempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti