otsakekuva

otsakekuva

torstai 13. maaliskuuta 2014

Avaimet kämppään!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa <3 Saatiin viime perjantaina uuden kodin avaimet käteen ja tällä viikolla ollaankin ahkerasti käyty tuhoamassa ja repimässä paikkoja :D Parin viikon päästä täytyy muuttaa ja yläkerrastakin käydään lähes kaikki pinnat läpi eli ripeästi pitääpi toimia. Olen ollut aivan totaalisen innoissani omasta kodista ja erityisesti siitä, että pääsee sitä itse laittamaan oman näköiseksi lattioita ja seiniä myöten :)  Tässä muutama kuva meidän kodista ennen tekemäämme täystuhoa:

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Yläkerta: olohuone keittiöstä katsottuna[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Yläkerran makuuhuone ja keittiö[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Takapihaa (käynti keittiöstä)[/caption]

Nyt on revitty listat, tapetit, verholaudat ym. veke olohuoneesta. Paljon aikaa menee pikkutuhrasteluun eli kaiken maailman ruuvien ja naulojen irroittamiseen sekä reikien ja halkeamien paikkaamiseen, mutta tänään päästiin jo maalaamaan yläkerran kattoa! Huomenna se homma valmiiksi (ja sitten tuulettumaan kaveriporukalla laivalle).

Yksi yläkerran huone näyttää ikävästi tältä:

[caption id="" align="alignnone" width="428"] Etsi kuvasta: 1. Joutsen 2. Pupu[/caption]

Ei niitä tapetteja aina niin vaan poisteta.. Mies oli huomaamattaan luonut seinätaidetta, itse bongasin heti seinältä pari eläintä :D

Ja yhden pistorasian irroittaessani ryöppysi sen takaa tälläinen näky:

[caption id="" align="alignnone" width="458"] yöööööök[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="458"] Inhottaisiko?[/caption]

Pikkaisen hypähti sydän kurkkuun ja inhonväreet vaan meni, mutta onneksi nämät oli siis kuolleita.. mutta silti! Facebookissa kuvan julkaistuani ryöppysi kommentteja, miten kettumaisia kavereita nämä ovat ja kehotuksia kunnon myrkyttämiseen..En siis ole varma, mutta muutamat näitä epäilivät ihrakuoriaisiksi, joiden toukat kuulemma myös syövät vaatteita. Noh, kiva tietää että tälläisiä tuolla pesii.

Vaan onneksi emme pienistä masennu, ihanaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti