otsakekuva

otsakekuva

lauantai 6. joulukuuta 2014

Eteisen uusi peili

Eteinen on tähän asti ollut pikkaisen valju, nimenomaan eteispöydän yläpuoli on huutanut jotakin täytettä.


Eteinen tähän asti

Kiitos Askon alepäivien, maltoin ostaa seinälle suuren ja näyttävän Queen-peilin, joka mukavasti peittää kymmenet reiät ja nirhamat seinältä. Muutenkin se kivasti vie huomion tuosta paneeliseinästä, josta en suuremmin välitä (jota ei kuitenkaan jaksettu rempan yhteydessä alkaa repimään pois, koska alla oli lasikuitutapettia ja sen tasoittaminen olisi ollut taas oma projektinsa...) Nyt on taas blingblingiä tosissaan!


Queen-peili


IHANAT kehykset


Muutoin eteinen on niin tylsä, että tälläinen supernäyttävä katseenvangitsija pääsee hyvin oikeuksiinsa


BLING BLING!

Pienellä (tai no, onhan se iso peili..) sitä taas saa koko ilmeen muutettua. Pistääpä silmään tuo valaistuksen ero näissä kuvissa verrattuna ylimpään kesällä otettuun kuvaan. Kas, silloinhan on paistanut aurinko. Olin jo ihan unohtanut sellaisen olemassaolon. Jostain juuri luin että esimerkiksi Kuopiossa aurinko paistoi marraskuussa kokonaisuudessaan hurjat 12 minuuttia. Mutta se siitä masentavasta aiheesta.

Meidän wlan-poksi on myös ollut pakko sijoittaa tuohon eteiseen pöydän alle, ja sille ostin söpön pikku Bali-korin että saa senkin hieman piiloon. Tykästyin tämän sävyihin, korissa vaihtelee erilaiset vaaleat pastellisävyt (joita ei kyllä tästä kuvasta kunnolla erota, pahoitteluni).



Pistetäänpä loppuun vielä tämä kuva, jossa meidän kisuvauvakin vilahtaa :P


Luna <3

Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata, että makkarin valkoiset sängyn tekstiilit ovat vaihtuneet tummiin. Sekin oli tämänviikkoinen päähänpisto. Musta päiväpeite ja tyynythän minulla olivat jo entuudestaan odottelemassa kaapissa tummempaa kautta ja nyt sen aika taas saapui :) Ehkäpä keväällä taas vaihdetaan takaisin vaaleaan...

2 kommenttia:

  1. mistä tuo pöytä on?

    VastaaPoista
  2. Pöytä on Living and Roomin mallistosta (sisustuskutsufirma, jonka jälleenmyyjä itsekin olen), mutta tuote on ikävä kyllä poistunut jo valikoimasta :/

    VastaaPoista