otsakekuva

otsakekuva

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Jättilipputyynyjä!

Ompelen itse kaikennäköisiä sisustustekstiileitä. Paljon teen niitä myyntiin, paljon oon tehnyt itsellenikin ja nyt viimesimpänä tein kaverille ison tyynyn Englannin lipulla! Hänen oli aivan pakko saada tällänen tyyny kun näki mun ompeleman vastaavan tyynyn Amerikan lipulla :) Näitä tyynyjä saa minulta tilata, toimitan postissa ympäri Suomea! Pienempikin versio tyynystä löytyy.American Flag & British Flag


Lipputyynyt


Vastaavat lippukuosit on nyt pikkuhiljaa hiipineet Suomeenkin kaikissa sisustustuotteissa, ulkomailla olleet suositumpia jo joitain vuosia. Samainen ystäväiseni kertoi myös unelmoivansa tämän tyylisestä tuolista:

hunterinteriors.co.uk


Jossain muistelisin hiljattain nähneeni vastaavan tuolin Suomessakin myynnissä, mutten kuollakseni nyt muista missä. Joka tapauksessa, tämä “Britannian lippu” tai “Englannin lippu” -kuosi, miksikä me suomalaiset sitä yleiskielessä kutsutaan, sekä Amerikan lippu ovat löytänyt tiensä tuttujen, isojen firmojen tuotteisiin:

Isku - Jack -työtuoli 99 €


Jysk - TRUTZ-laatikko 22,99 €


Ellos - Old Flags -pussilakanasetti 19,90 €


Virallisestihan "Britannian lippu" on Yhdistyneen Kuningaskunnan lippu eli Union Flag tai tavallisemmin kutsuttu Union Jack. Elloksen valikoimissa on samalla teemalla myös paljon muita tekstiileitä, kuten verhoja sekä tyynyjä. Myös Elloksen valikoimasta löytyvän Gripsholm-merkin tuotteissa on tänä vuonna näkynyt vahvasti tämä trendi, yhdistettynä toiseen vallinneeseen trendiin eli tähtikuoseihin! Esimerkkinä tämä tuote:Gripsholm Gunhild-torkkupeitto 33,10 €


Mitenkäs olisi muhkea Union Jack -sohva? Egg-tuoli?  Tai tuoli, jossa yhdistyy kätevästi kaksi ajankohtaista trendiä, lippukuosi ja neulos! Tai tuunaa itse ;)

KN2 Collection (kn2.fi) - Danform Union Jack- sohva 2399 €


interbauen.fi - EGG-tuoli 545,40 €


Melanie  Porterin käsinneulottu Albert tuoli alk. £2600


Lipaston tai muut huonekalut voi tuunata myös itse!

3 kommenttia:

  1. Hei,on pakko kysyä teetkö vielä noita britannian lippu tyynyjä.?

    VastaaPoista
  2. Heippa, tilauksesta kyllä teen, muuten ei tällä hetkellä valmiina ole. Mutta jos kiinnostaa niin kannattaa laittaa vaikka spostia! :)

    VastaaPoista
  3. Paljon tuommoinen lippu tyyny maksaisi sunileen☺

    VastaaPoista