otsakekuva

otsakekuva

tiistai 13. lokakuuta 2015

Pientä vaihtelua

Taas on koko kesä mennyt niin kylppärin remonttiin uppoutuneena, että muu kämppä on jäänyt vallan sivuosaan. Kylppäri alkaa olla valmis ja sitä alkaa taas katsella muuta kämppää tarkemmin silmin ja ideoita vilisee. Pienestä lähdetään liikkeelle, vihdoin sain kaikki eteisen kalusteet paikoillensa, sillä ne ovat kuukausia olleet poissa remontin tieltä. Eteispöydän kuivahortensiat muuttivat väliaikaisesti kylppäriin, joten kaivoin nämä ihanat silkkikukat vaihteeksi esille:




Makkarissa ei varmaan mitään muutoksia ole sen kummemmin tapahtunut, mainittakoon nyt nuo hauskat kuivatut artisokat, jotka ostin kesällä kirpputoritapahtumasta ja jotka pääsivät silkkineilikoiden seuraksi Diablo-maljakkooni.




Voi että, miten pienet muutokset ja uudet jutut piristääkään mieltä! <3

torstai 8. lokakuuta 2015

Iltojen ihanasti hämärtyessä

Ensin nopeasti hämärtyvät illat masensivat; taasko se kesä jäi taakse, taasko pitää jaksaa puolivuotta pimeässä ja kylmässä. Sitten mieli kirkastui; ihanaa, illan hämärtyessä saan sytyttää kodin täyteen kynttilöitä ja tunnelmallista valoa, saan käpertyä sohvalle peiton alle nauttimaan lämmintä juomaa. Mutta ennen kaikkea rakastan hämärän tuomaa tunnelmaa!




lauantai 3. lokakuuta 2015

Kylppäriremontin etenemistä vol. 4

Saihan meidän kylppäri jossain vaiheessa myös katon päänsä päälle, ei ole vaan pitkään aikaan ollut aikaa ja energiaa dokumentoida ja päivitellä blogia! Kattoon valitsin valmista kuultovalkoista paneelia. Vanhaan kylppäriin hankkimani kattokruunun halusin edelleen säilyttää, mutta sen kaveriksi asennettiin vielä led-valoja.




Edelleen puuttuu hyllyt suihkukulmauksesta sekä wc-istuimen yläpuolelta. Hitaasti, mutta varmasti... Myös lopullinen somistus on vielä kysymysmerkki, väliaikaisesti siirsin kuivahortensiat tuomaan edes jotain piristystä huoneeseen.




Seuraavan kerran kylppäristä postatessani toivottavasti on kaikki paikoillansa uusia tekstiileitä myöten!