otsakekuva

otsakekuva

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sisustuksellinen inspiraatioilta

Laitetaanpas tännekin mainos Living and Roomin tulevista tapahtumista. Me järjestämme ympäri Suomea sisustusiltoja, joissa pääsee tietysti tutustumaan meidän tuotteisiin, mutta lisäksi ohjelmassa on paljon muutakin kivaa. Lipun hintaan sisältyy mm. arvonta, sisustus- ja kukkasomistusvinkkejä, kevyt ruokatarjoilu sekä tuotekassi jossa on Living and Roomin ja muiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja tarjouksia. Ja lipun hinta ei todellakaan päätä huimaa, se on 5 euroa.

[caption id="attachment_436" align="aligncenter" width="640"]Hip hop mukaan! :) Hip hop mukaan! :)[/caption]

Liput kannattaa varata pikimmiten jos haluaa mukaan, sillä niitä on rajoitettu määrä! Itse olen järjestämässä Turun tapahtumaa, ja sinne voi liput varata minunkin kauttani. Tässä vielä linkki Turun tapahtumasivulle Facebookissa.

 

torstai 13. maaliskuuta 2014

Avaimet kämppään!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa <3 Saatiin viime perjantaina uuden kodin avaimet käteen ja tällä viikolla ollaankin ahkerasti käyty tuhoamassa ja repimässä paikkoja :D Parin viikon päästä täytyy muuttaa ja yläkerrastakin käydään lähes kaikki pinnat läpi eli ripeästi pitääpi toimia. Olen ollut aivan totaalisen innoissani omasta kodista ja erityisesti siitä, että pääsee sitä itse laittamaan oman näköiseksi lattioita ja seiniä myöten :)  Tässä muutama kuva meidän kodista ennen tekemäämme täystuhoa:

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Yläkerta: olohuone keittiöstä katsottuna[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Yläkerran makuuhuone ja keittiö[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Takapihaa (käynti keittiöstä)[/caption]

Nyt on revitty listat, tapetit, verholaudat ym. veke olohuoneesta. Paljon aikaa menee pikkutuhrasteluun eli kaiken maailman ruuvien ja naulojen irroittamiseen sekä reikien ja halkeamien paikkaamiseen, mutta tänään päästiin jo maalaamaan yläkerran kattoa! Huomenna se homma valmiiksi (ja sitten tuulettumaan kaveriporukalla laivalle).

Yksi yläkerran huone näyttää ikävästi tältä:

[caption id="" align="alignnone" width="428"] Etsi kuvasta: 1. Joutsen 2. Pupu[/caption]

Ei niitä tapetteja aina niin vaan poisteta.. Mies oli huomaamattaan luonut seinätaidetta, itse bongasin heti seinältä pari eläintä :D

Ja yhden pistorasian irroittaessani ryöppysi sen takaa tälläinen näky:

[caption id="" align="alignnone" width="458"] yöööööök[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="458"] Inhottaisiko?[/caption]

Pikkaisen hypähti sydän kurkkuun ja inhonväreet vaan meni, mutta onneksi nämät oli siis kuolleita.. mutta silti! Facebookissa kuvan julkaistuani ryöppysi kommentteja, miten kettumaisia kavereita nämä ovat ja kehotuksia kunnon myrkyttämiseen..En siis ole varma, mutta muutamat näitä epäilivät ihrakuoriaisiksi, joiden toukat kuulemma myös syövät vaatteita. Noh, kiva tietää että tälläisiä tuolla pesii.

Vaan onneksi emme pienistä masennu, ihanaa viikonloppua!!

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ihana ihana hortensia

Tulevan naistenpäivän kunniaksi hemmottelin itseäni ehdottomalla lempikukallani eli sinililalla hortensialla! Heti tämän jälkeen toinen lempikukkani taitaa olla valkoinen hortensia :D

[caption id="" align="alignnone" width="611"] <3[/caption]

Tässä kukassa on jotain maagista, voisin vaan tuijotella ja ihastella sitä tunnista toiseen...

[caption id="" align="alignnone" width="631"] <3 <3[/caption]

Haaveilen joka päivä omasta tulevasta pikkuisesta takapihastani, jonka aion täyttää näillä ihanilla kukilla <3 Vielä hetki pitää malttaa, mutta on ne yhtä ihania pöydälläkin!

[caption id="" align="alignnone" width="611"] <3 <3 <3[/caption]

TOIVOTAN JO IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE! <3<3<3

Jossei se mies hemmottele niin hemmotelkaa edes itse itseänne, ostakaa kukkia ja suklaata tai mikä ikinä mielihyvää tuokin :) Pienellä asialla voi olla suuri vaikutus. Itselleni nuo hortensiat ainakin tuovat ja pitävät hymyn huulilla, aidot kukat ovat minulle toistaiseksi harvinaista herkkua..

 

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

DIY-projekteja tulevaan kotiin

Koska ihmisen budjetilla mennään, ei ole varaa vaan hakea kaupasta valmiina kaikkea mitä haluaa. Unelmia silti on ja pitääkin olla ja niitä on tarkoitus lähteä toteuttamaan tee se itse -periaatteella :) Tässä kaikki diy-projektit, joita olen uuteen kotiin suunnitellut:

1. Ruokapöytä

[caption id="" align="alignnone" width="480"] Lankkupöytä metallijaloilla[/caption]

Tästä onkin jo aiemmissa postauksissa puhetta ollut, mutta esitellään se vielä kertaalleen. Löysin netistä jopa kuvan juuri sellaisen tyylisestä pöydästä, mitä olen miettinyt! Eli lankkukansi ja modernimpi jalkaosa metallista. Aaah, ihana! Ja missähän tuollaiset jalat sitten voi teettää ja mitä ne maksaa, se on asia erikseen.. Ajaisikohan asiansa jos tekisi vaan puusta ja maalaisi kromimaalilla :D Kukkaro kiittäisi jos ei muuta.

2. Ruokapöydän tuolit

[caption id="" align="alignnone" width="400"] Syväheftattu ruokatuoli[/caption]

Tämännäköiset tuolit unelmoin ruokapöydän ympärille. Valmiina tämän tyyliset tuolit tuppaavat maksamaan vähintään 500 € kipale joten diy-rattaat lähtivät taas raksuttamaan. Pohjaksi ajattelin ostaa Ikean Henriksdal-tuolin runkoja, 40 € kipale:

[caption id="" align="alignnone" width="500"] Ikea Henriksdal[/caption]

Siihen lähden rakentamaan pehmustetta ja uuden verhoilun! En ole mikään ammattiverhoilija, mutta jotain verhoilun perusteita olen oppinut. Kokeeksi aion siis ensin ostaa YHDEN tuolin ja kokeilla tuleeko hommasta yhtään mitään :D Kunhan lopputulos olisi edes sinne päin.

3. Mantteli"takka"

[caption id="" align="alignnone" width="341"] Manttelitakka[/caption]

Takasta olen unelmoinut AINA, sellainen vain täytyy olla. Tähän asti olen tyytynyt pöytämalliseen biotakkaan, mutta senkin myin pois joku aika sitten. Emme uuteen asuntoon ala myöskään aitoa hormillista takkaa rakentamaan, siksi sana takka heittomerkeissä; kyseessä on kohdallani vain manttelikehykset eikä oikea takka. Kehyksiinhän voisi myös sijoittaa biopolttimen, mutta nyt mennään vielä helpomman kautta. Ajatuksissa on edullinen, simppeli, pieni ja kivannäköinen wannabe-takka! Jo pelkät kehykset ovat mielestäni kauniit ja tuovat tunnelmaa, ja "pesään" voi laittaa vaikka kynttilöitä palamaan :) En ehkä ihan noin koristeellista mallia ala väkertämään kuin kuvassa, mutta eiköhän puupalikoista, levyistä ja rimoista jotain kivaa saa aikaiseksi.

4. Sängynpääty

[caption id="" align="alignnone" width="330"] Minkä mallista sängynpäätyä saisi olla..[/caption]

Tämä projekti on ollut listalla jo aika monta vuotta, mutta jos vihdoin se tulisi toteutettua :D Tosin minulla ei ole hajuakaan minkänäköisen haluaisin, tämä ajatus vaatii siis selvästi lisää muhimisaikaa.

 

Siinä taisi ainakin suurimmat projektit olla, kyllä noihinkin saa aikaa tuhrattua. Mielessä on lisäksi käynyt uuden päiväpeiton, helmalakanan, verhojen ja jopa sohvanpäällisen ompeleminen mutta katsotaanpa vaan kun kaikki nuo tekisin...

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Lankkupöytää metsästämässä

Kyselin äidiltäni mahtaisikohan mistään nurkista löytyä vanhaa lankkua ruokapöydän levyksi ja kuulemma pitäisi pari pöytää olla olemassa jossain hänen lapsuudenkotinsa ulkorakennuksien uumenissa. Viime viikonloppuna käytiin sitten penkomassa ja löytyihän sieltä! Pikkuinen tomukerros ehkä päällä.. Toinen oli tämännäköinen:

[caption id="" align="alignnone" width="655"] Sivulla on myös vetolaatikot[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="614"] Lähempää kuvaa kannesta[/caption]

Tällä pöydällä oli reilusti kokoakin, mutta mahtuisi juuri ja juuri meidän tulevaan asuntoon vaikka ensin pelkäsin ettei tuon kokoista pöytää saa mahtumaan ellei kaada yhtä väliseinää :) Nyt kun olen välillä sitä mieltä, ettei sitä seinää sittenkään kaadeta. En muista enää sentilleen tuon pöydän mittoja, mutta olivat pikkaisen alle 80x180 cm. Tästä saisi siis todella kivan valmiin kannen, kun vähän kunnostaisi, jalkaosa varmaan täytyy vaihtaa kun tuossa on nuo laatikotkin. Muutenkin olin ajatellut yhdistää jotain modernimpaa jalkaosaa, mutta mutta katsotaan.. Vielä ei ole sen enenpää suunniteltu tai tehty päätöksiä.

Toinenkin pienempi pöytä löytyi:

[caption id="" align="alignnone" width="460"] Pienempi pöytä[/caption][caption id="" align="alignnone" width="460"] Ja lähikuvaa kannesta[/caption]

Olisi varmaan ne mitat kannattanut heti laittaa ylös, olikohan tämä sitten reilu 70x130 cm. Eli ehdottomasti tuo isompi olisi ruokapöydäksi parempi. Saisikohan tästä pienemmästä sohvapöydän...

Taidan unohtaa ne tuhansia maksavat ruokapöydät, joista aiemmin haaveilin. Tälläinen pöytä kun tulee lähes ilmaiseksi, on varmasti uniikki ja tietty ekologinen! Lisäksi sen tunnearvo tulee olemaan mittaamattomasti suurempi.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Markkinoilla edustamassa

Oltiin eilen Living and Roomia edustamassa muutaman muun jälleenmyyjän kanssa Naantalin Tuhkamarkkinoilla. Oli kiva päivä vaikkei varpaissa tuntoa loppupäivästä ollutkaan!

[caption id="" align="alignnone" width="717"] Feel-nahkamatto, Glimmer- ja Glamour-tyynynpäälliset, Natural-puuvati, Glitz-lyhty, Glam-vaasi, Dazzle-lasitaulu, Owl-pöllö, Mosaic-lyhdyt, Diablo-vaasi, Couple-kynttilänjalat, Style-kulho[/caption][caption id="" align="alignnone" width="498"] Rustic-lyhdyt, Peace-lasipullo, Wine-hanapakkaus[/caption][caption id="" align="alignnone" width="717"] Toscana-posliiniastiat, Garden Delight -torkkupeitto ja -leipäkori, Mood-korit, Peace-tyynynpäällinen, Diablo-vaasi, City-tarjotinpöytä[/caption][caption id="" align="alignnone" width="522"] Garden Delight[/caption][caption id="" align="alignnone" width="581"] Mood-korit, Peace-tyynynpäällinen, Diablo-vaasi, City-tarjotinpöytä, Shimmer-lyhty, Light-lyhty, Casablanca-tarjotinpöytä[/caption]

Tullaan Living and Roomin puolesta olemaan aika hyvin esillä Turun alueella tulevina kuukausina, osallistutaan nimittäin myös Koti&puutarha- sekä Naisday-messuille. Lisäksi ollaan järjestämässä itse ensi kuun alkupuolella "sisustuksellinen inspiraatioilta", josta ehkä lisää myöhemmin!